Guide til hårfarve

Skal jeg farve mit hår? Her er vores guide til hårfarve

Kommer jeg til at ligne en gul og afdanket udgave af Bonnie Tyler. Eller kommer jeg til at stå skarpt med lige præcis den hårfarve, jeg drømmer om? At vælge hårfarve er ikke bare en hurtig beslutning. Det kræver en del overvejelse. Og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe med alle facetter. Derfor får du her vores guide til hårfarve.

Af Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

Har man overhovedet brug for en guide til hårfarve, tænker du måske. Og ja, det har du faktisk. For ellers kan det bare hurtigt gå helt galt med en hårfarvning.

Måske du allerede har set på nogle billeder og inspiration samt idéer til, hvad der skal ske. Og det synes vi fandeme er fedt. Allerede nu har vi nemlig en idé om, at vi taler samme sprog i forhold til farven.

”Men selvom fotos altid er en god idé, så husk nu, at der er stor forskel på hårstruktur, Hollywood-hår, og at alt ikke kan lade sig gøre på et enkelt frisørbesøg. Heller ikke hvis du har set dit inspirationsfoto på Instagram. Derfor råder vi altid til at finde billeder af veninder og andre, hvor man ved, at hårfarven er fanget i dagslys”, fortæller Rasmus Kristensen, indehaver af KBH BLVD.

Han uddyber, at vi her i salonen altid gerne vil vejlede dig på bedst mulige måde. Og derfor får du her altid vores ærlige mening om, hvad der vil klæde dig af farve og klip i forhold til hudtype, ansigtsform, din rutine og vedligeholdelse.

LÆS OGSÅ: Stop, og læs med her: Sådan vasker du hår korrekt

Inden dit besøg skal du også gøre op med dig selv, hvad du forventer af din nye hårfarve? Er du vild og springer ud i en modig farve, skal du eksempelvis efterfølgende besøge os i salonen lidt oftere for, at det står skarpt i forhold til, hvis du ønsker et look, der bare kan vokse, og som måske kun kræver farve en til to gange om året.

Her i salonen er vi mestre i en masse forskellige farveteknikker som balayage, foilayage, reflekser, babylights, helfarve og mange andre. Her skal vi nok guide dig grundigt og fortælle dig, hvad vi synes passer til netop dig.

Det kan også være, du skal have lavet en reparation, hvor man kun farver det synlige af håret. Eller en glossing/toning hvor du har mulighed for at friske håret op med en semipermanent farve, som giver glans og en anden tone, end du kom ind ad døren med.

Alt kan lade sig gøre

”Vi mener egentlig, alt kan lade sig gøre. Det kræver bare tid, vedligeholdelse, hjemmepleje og i nogle tilfælde tålmodighed. Fordelen ved at lægge en længerevarende plan omkring dit hår gør, at vi nemmere kan hjælpe dig med den helt rigtige farve og de helt rigtige plejeprodukter”, siger Rasmus Kristensen.

Her i KBH BLVD vil vi i hvert fald gøre vores bedste for, at du går glad og tilfreds ud ad døren efter dit besøg hos os. Derfor får du altid vores ærlige mening omkring analysen af dit hår, hvad der er realistisk, og hvad det overhovedet kan holde til. Vær ikke bange for at kaste dig ud i noget, da farveuniverset er en sjov og cool måde at lege med dit personlige look på.

Vi håber, denne lille guide til hårfarve sætter lidt tanker i gang, så vi sammen finder den helt rigtige farve til dig.

Vi ses!.