En af de bedste frisører i København

En af de bedste frisører i København: Nu skal I møde en ægte stjerne her i Kjøbenhavn BLVD

Lene Stær er uddannet hos en af landets førende frisører og har siden gennemført kurser i hele verden og med sikker hånd klippet og stylet både i saloner og til shows. Kort sagt, så er Lene en af de bedste frisører i København, og vi er glade for, hun er en del af Kjøbenhavn BLVD.

Hos Kjøbenhavn BLVD går vi op i kvalitet. Og du kan være sikker på, at du her hos os møder nogle af de bedste frisører i København. En af dem er Lene. En ægte stjerne. Hun kommer oprindeligt fra det sønderjyske. Siden 2013 har hun stået i salon i Indre by i København.

Hun er uddannet hos nogle af landets førende frisører Gun-Britt Coiffure og SuKa, og hun har derfor fået de bedste frisørredskaber og teknikker ind fra begyndelsen af hendes karriere.

Derudover har Lene deltaget på nogle af verdens førende kurser. Det gælder blandt andre Sassoon Academy i London, Davines i Italien og Amsterdam. Og hun har selv undervist frisører i Aarhus, på Fyn og i København med forskellige teknikker til styling af hår med flet.

En ægte flettedronning, kan man kalde hende. Og hvis du er heldig her i salonen, har hun også et stykke flettet kage med fra det sønderjyske kagebord.

Kort sagt, så er Lene en af de bedste frisører i København. Hun har masser af redskaber i rygsækken til at kaste sig ud i de fleste klipninger med en stille og sikker hånd.

De sidste tre år har hun svinget saksen og spredt store smil her i salonen på Klosterstræde. Hendes evige glade sind og dygtige faglighed sætter et stort præg på hverdagen her i salonen. Og vi er så glade for, hun er her.

Lene er altid frisk på at sørge for en lækker klipning og smuk farve. Du kan også booke en Hollywood blowdry og få en lækker volume føntørring til fredag aften i byen. Og når du så skal til søndagsbrunch, holder føntørringen stadig.

LÆS OGSÅ: Stop, og læs med her: Sådan vasker du hår korrekt

Hvis du gerne vil have en lækker gang reflekser, er du kommet til det rette sted. Lene sørger for at lytte til dine ønsker og rådgive dig til det bedste resultat. Lene går meget op i det naturlige look og vil gøre sit ypperste for at du føler dig som den bedste version af dig selv. Og har fået den rette vejledning, til vedligeholdelse og lidt fif til din styling rutine. Det gælder, både når du går ud ad døren, og når du selv skal style det hjemme.

Du er mere end velkommen til at tage billeder med som inspiration. Så er vi nemlig sikre på, at vi taler samme sprog.

For at få inspiration til eventuelle frisurer, kan du tage et kig på vores Instagram @kjoebenhavnblvd eller Facebook Kjøbenhavn Blvd, hvor vi løbende opdaterer.