Efterårets hårtrends

Guide: Her er efterårets hårtrends

Sommeren er ovre. Dagene bliver kortere. Men dit hår skal være længere og med mere liv. Vi har her samlet efterårets hårtrends til dig

Af Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

Mere længde. Grydehår og masser af liv i håret. Efterårets hårtrends byder på mere spragl. Vi guider dig her på vej med nogle af de største tendenser, vi ser lige nu.

”I lang tid har frisurer været meget flade og lige. Nu ser vi en modbølge, hvor der skal mere spragl og liv i håret. Og farvemæssigt går vi mere over i de gyldne og varme toner”, fortæller Rasmus Kristensen, der er indehaver af Kjøbenhavn Boulevard.

I lang tid har fyre haft 90’er-boyband-hår. Og det bliver sådan set ved ind i efteråret. Der er dog også et par andre tendenser på vej.

”Vi kommer til at se lidt mere pjusket pandehår, velklippede sider og lidt mere længde. Sådan lidt Brandon Walsh fra Beverly Hills 90210”, siger Rasmus Kristensen.

LÆS OGSÅ: Stop, og læs med her: Sådan vasker du hår korrekt

Også her holder vi os altså til 90’erne. Og hvis du ligesom tænker på Nick Carter og den gode klip formet efter den klassiske Margrethe-skål, så går det faktisk igen hos pigerne.

”Altså man må sige, at grydehåret bare er tilbage. Hos pigerne kommer vi også til at se pagehår med flere længder. Og simpelt klippe etager og liv ind i langt hår. Det med at klippe liv i håret er virkelig det helt store for både fyre og piger”, siger Rasmus Kristensen.

Kunne du tænke dig en ny styling her til efteråret, så tøv ikke med at kigge forbi os her i salonen. Vi har mange års erfaring med styling og er helt klar til at vejlede dig til, hvad der vil være godt netop til dig.