Kevin Murphy

Kevin Murphy


At forstå Kevin.Murphy er at have viden om grundlæggerens karriere

En frisør arbejder kun sammen med sin klient i én time, hvorefter klienten går. En stylist kan arbejde med en model i 10-12 timer af gangen, mens deres karriere kan afhænge af at lave hår der er Vogue’s forside værdig hver gang. Kevin var stærkt utilfreds med egenskaberne af de produkter, som han var blevet givet (håret faldt simpelthen sammen under fotoshoots), hvorefter han indså behovet for vægtløse produkter med styrke og ubegrænset hold. Hvordan skulle han gøre det? Hudplejeteknologi og vægtløs tekstur blev starten på KEVIN.MURPHY og svaret på spørgsmålet.

Kevin var stærkt optaget af at finde produkter, der ikke var skadelige for hverken mennesker eller miljøet, men måtte indse, at der ikke var nogen produktlinje, der opfyldte disse kriterier.

I dag er Kevin Murphy en af verdens mest respekterede og velsete hårstylister med en lang karriere inden for både mode, runway, editorial og film. Murphy’s imponerende karriere spænder over mere end to årtier, hvor han har etableret sig som et industriikon og mester inden for mode, editorial og film.

Hudpleje til dit hår

Udviklet ud fra den samme filosofi som hudpleje er KEVIN.MURPHY-produkter designet til at levere store resultater, styrke og hold. KEVIN.MURPHY søger ingredienser fra firmaer, der anvender mikrodyrkning samt organiske og økologiske dyrknings- og høstmetoder for at sikre den højeste og mest naturlige kvalitet for KEVIN.MURPHY-produkter.

VITAMINER OG AMINOSYRER REPARERER YDERSIDEN AF HÅRET, TYKNER HÅRET og reducerer forekomsten af spaltede spidser.

Fugtgivende ingredienser fra Mangosmør og Murumurusmør udjævner cuticlen og blødgør håret.

EKSTRAKTER FRA PERUVIANSK BARK, BAOBAB, BAMBUS OG ORANGEBLOMSTER GIVER HÅRET MASSER AF VÆGTLØS FUGT.

Antioxidanter fra Kakadublomme, Orkide, Lotusblomster og Ørkenlime reducerer tilfælde af knækket hår og reparerer kemiske skader helt naturligt.
ALLE KEVIN.MURPHY HÅRPRODUKTER ER FRI FOR SULFATER, PARABENER OG SKADELIGE STOFFER