Guide: Her er alle de store hårtrends netop nu

Kjøbenhavn BLVD afslører her alle de store hårtrends netop nu, så du kan få styr på lokkerne. HIGH FIVE!

En mere naturlig omfavnelse af sin egen tekstur, knald på farverne for både fyre og piger, den topmoderne Wolf Cut og nå ja, så det, som vi kalder for Simon Kvamm-frisuren. De store hårtrends går i flere retninger, og det er simpelthen fordi, vi både er blevet mere modig og bedre til at arbejde med det, vi fra naturens side har.

Det fortæller Rasmus Kristensen, der er frisør og indehaver af Kjøbenhavn BLVD.”Tidligere havde vi for eksempel glattet krøller til ukendelighed. Nu er det for pigernes vedkommende blevet ret in med en såkaldt Wolf Cut, hvor man bruger krøllerne i lag i en forholdsvis kort frisure og den tekstur, der er i håret og så rammer ansigtet ind med kant, og så topper vi det lige med en farve. Det er ret sejt”, siger Rasmus Kristensen.

LÆS OGSÅ: Stop, og læs med her: Sådan vasker du hår korrekt

Den amerikanske sanger Taylor Swift er en af de mange stjerner, der har fået trenden med Wolf Cut til at vokse, og nu er den trend altså også nået til Klosterstræde.

En anden sanger, der påvirker de store hårtrends netop nu, er Simon Kvamm.

”Mange fyre vil gerne have hans korte og maskuline frisure med lidt pandehår. Det er også en virkelig fed frisure, hvor der også er lidt mere hår. Tidligere havde vi klippet det lidt mere army-agtigt”, siger Rasmus Kristensen.

Fælles for både fyre og piger er, at der er knald på farverne, og det er okay at vælge lige præcis den farve, man gerne vil. Og så er det også in med frisurer, hvor man aktivt bruger den tekstur, man har til at skabe et fedt og bølget look.

Er du blevet inspireret? Så er det bare med at booke en tid til at blive klippet her i Klosterstræde. Vi glæder os til at se dig.

HIGH FIVE!