Kevin Murphy

God shampoo uden skadelige stoffer: Her er alt, du skal vide om hårprodukter fra Kevin Murphy

Fri for parabaner, sulfater og skadelige stoffer. Og fyldt med vitaminer og fugtgivende naturlige ingredienser. Vi har samlet alt, du skal vide om skønne hårdprodukter fra Kevin Murphy lige her. Og pssst. Du får også lidt historie med om baggrunden for serien og skaberen selv.

Australskfødte Kevin Murphy er en af de største stylingstjerner, frisørbranchen har set. Som både frisør og stylist stylede han stjerner og modeller til store shows i hele verden. Kevin Murphy var bare ikke specielt imponeret over de hårprodukter, han havde at arbejde med. Derfor lancerede han sin helt egen serie baseret på hårdprodukter, som hverken er skadelige for mennesker eller miljøet.

Hårprodukterne er designet til at levere lige så store resultater, som Kevin Murphy selv har gjort i sin karriere.

Uanset om der er tale om voks eller shampoo, så er produkterne fyldt med vitaminer og aminosyrer, der reducerer forekomsten af spaltede spidser. Og så kommer ingredienserne i produkterne fra firmaer, der udelukkende producerer organisk eller økologisk.

LÆS OGSÅ: Go’ røv og fedt hår: Her er Københavns bedste frisør

Derudover indeholder produkterne fra Kevin Murphy fugtgivende ingredienser fra blandt andet mangosmør, der blødgør håret. Og ekstrakter fra blandt andet bark, bambus og orangeblomster giver håret masser af vægtløs fugt.

Endeligt er der antioxidanter fra kakadublomme, orkide og lotusblomster, der reducerer antallet af knækkede hår og reparerer kemiske skader helt naturligt.

Alle hårprodukter er fuldstændig fri for sulfater, parabener og skadelige stoffer.

Her i salonen har vi et bredt udvalg af hårprodukterne. Og vi er helt klar til at hjælpe dig med at finde det hårprodukt, der passer bedst til dig.

God shampoo uden skadelige stoffer: Her er alt, du skal vide om hårprodukter fra Kevin Murphy

Fri for parabaner, sulfater og skadelige stoffer. Og fyldt med vitaminer og fugtgivende naturlige ingredienser. Vi har samlet alt, du skal vide om skønne hårdprodukter fra Kevin Murphy lige her. Og pssst. Du får også lidt historie med om baggrunden for serien og skaberen selv.

Australskfødte Kevin Murphy er en af de største stylingstjerner, frisørbranchen har set. Som både frisør og stylist stylede han stjerner og modeller til store shows i hele verden. Kevin Murphy var bare ikke specielt imponeret over de hårprodukter, han havde at arbejde med. Derfor lancerede han sin helt egen serie baseret på hårdprodukter, som hverken er skadelige for mennesker eller miljøet.

Hårprodukterne er designet til at levere lige så store resultater, som Kevin Murphy selv har gjort i sin karriere.

Uanset om der er tale om voks eller shampoo, så er produkterne fyldt med vitaminer og aminosyrer, der reducerer forekomsten af spaltede spidser. Og så kommer ingredienserne i produkterne fra firmaer, der udelukkende producerer organisk eller økologisk.

LÆS OGSÅ: Go’ røv og fedt hår: Her er Københavns bedste frisør

Derudover indeholder produkterne fra Kevin Murphy fugtgivende ingredienser fra blandt andet mangosmør, der blødgør håret. Og ekstrakter fra blandt andet bark, bambus og orangeblomster giver håret masser af vægtløs fugt.

Endeligt er der antioxidanter fra kakadublomme, orkide og lotusblomster, der reducerer antallet af knækkede hår og reparerer kemiske skader helt naturligt.

Alle hårprodukter er fuldstændig fri for sulfater, parabener og skadelige stoffer.

Her i salonen har vi et bredt udvalg af hårprodukterne. Og vi er helt klar til at hjælpe dig med at finde det hårprodukt, der passer bedst til dig.